Se intampla din nou

Cazurile in care caprioarele salbatice sunt ucise de catre cainii lasati liberi de localnici au inceput sa reapara in judetul Maramures. Un bun exemplu in acest sens este cazul de fata. Vladut Pruna a postat pe pagina de socializare faptul ca o caprioara gestanta a fost pur si simplu macelarita in padurea din zona Stejarul, de catre cainii lasati liberi ai localnicilor.

Va redam mai jos, integral, mesajul lui Vladut Pruna:
"Se intampla din nou!!! De parca as vorbi cu peretii!!! Caprioara gestanta omorata de doi caini in padurea Stejerului. Am fost acuzat de scurt timp de terte persoane ca am impuscat nu stiu ce caini in Stejera, chiar daca eu nu am impuscat nici un caine in ultimele 6-8 luni, puteti observa aici care este motivul pentru care va sunt impuscati cainii de catre paznicii de vanatoare.

Sunt foarte suparat cand vad atata nepasare in inimile voastre. Uneori ma intreb, voi aveti inima? Pacat ca nu am fost pregatit si cei doi caini au fugit. Pentru o astfel de caprioara gestanta, cu varsta de 6-7 ani, omorata de cainii dumneavoastra ati putea sa platiti despagubiri de la 1000€ in sus, plus amenda de la 1000 la 3000 lei, pentru faptul ca nu va tineti cainii in propria curte. Tare as vrea ca macar o persoana sa fie odata amendata, si apoi sa va invatati lectia. Cainii se tin in curte si se hranesc, nu se infometeaza ca sa ajunga sa vaneze.

Ma gasesc obligat de situatie, sa fac din nou astfel de postari, desii mi-am fost propusa sa nu ma mai cert cu nimeni, si sa ii las pe altii sa aplice legea si sa va impuste cainii care comit astfel de lucruri. Felicitari oameni educati ce sunteti. O sa imi spuneti ca va strica mistretii culturile si acum iarna cand pamantul este inghetat nu? Mereu o sa gasiti scuze pentru lipsa voastra de educatie si mentalitate si nepasarea ce zace in voi. Daca tot ma acuzati pe nedrept fara absolut nici o dovada ca va impusc eu cainii, abia astept sa va prind un caine care sa aiba cip, si sa puteti fi pusi la plata, si apoi sa ma acuzati ca v-am impuscat eu cainii", spune maramureseanul.

Ramane de vazut daca autoritatile vor gasi un vinovat pe care sa il traga la raspundere in acest caz.

A deschis robinetele la aragaz, avea bricheta in mana si ameninta ca se va arunca in aer impreuna cu cei doi copii
Citeste
Falsul medic stomatolog pus in libertate sub control judiciar
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.