SE FURA ORICE: Bicicleta in Baia Sprie, bunuri dintr-un magazin din Sighet, altii au spart un fast-food

Vineri, in jurul orei 13.00, politistii din Baia Sprie au fost sesizati de catre o femeie de 38 de ani cu privire la comiterea unui furt produs pe strada Gutinului, din oras.
In fapt, femeia a relatat ca in jurul orei 10.30, persoane necunoscute au sustras o bicicleta in valoare de 2.153 de lei, pe care fiul acesteia a lasat-o nesupravegheata pe un spatiu verde de pe strada Gutinului.
La scurt timp dupa sesizare, in urma activitatilor informativ-operative desfasurate de politisti, au fost identificate trei persoane cu varste cuprinse intre 25 si 52 de ani din Baia Mare banuite de comiterea furtului.

De asemenea, politistii au recuperat bicicleta, fiind restituita persoanei vatamate.
S-a intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.

Prins in timp ce sustragea bunuri dintr-o societate comerciala

Vineri, 26 iunie politistii din Sighetu Marmatiei au fost sesizati cu privire la un furt comis intr-o societate comerciala de pe strada Bogdan Voda din municipiu.
Politistii ajunsi la fata locului au constatat ca reprezentantul legal al societatii comerciale a retinut un tanar care a incercat sa treaca pe langa casele de marcat fara a achita bunuri ascunse intr-un rucsac, sustrase din magazin.
Politistii au identificat un tanar de 24 de ani din judetul Timis, banuit de comiterea faptei. Bunurile au fost recuperate in totalitate si au fost predate administratorului societatii comerciale.
In cauza s-a intocmit dosar penal si se efectueaza cercetari cu privire la savarsirea infractiunii de furt.

Noaptea li s-a facut foame si au patruns intr-un fast - food din Sighetu Marmatiei

Activitatile de investigare si documentare desfasurate de politistii din Sighetu Marmatiei au dus la identificarea a doi tineri banuiti de comiterea infractiunii de tentativa la furt.
Din cercetarile efectuate a reiesit faptul ca in cursul noptii de joi spre vineri, in jurul orei 03.30, cei doi tineri au patruns prin efractie in incinta unui fast - food din municipiu insa nu au apucat sa sustraga bunuri, fiind surprinsi de persoana vatamata.
Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile pe numele celor doi tineri in varsta de 17 respectiv 20 de ani.

Articolul SE FURA ORICE: Bicicleta in Baia Sprie, bunuri dintr-un magazin din Sighet, altii au spart un fast-food apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

EXCLUSIV: TELENOVELA DE BORSA: S-au batut in mijlocul intersectiei pentru o femeie cu... grade
Citeste
COMBATEREA DELICTELOR SILVICE: Peste 200 de autovehicule verificate de politisti in cadrul unei alte actiuni
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.