Se fura motorina din excavatorul care lucreaza la reabilitarea podului din tg

Pe adresa redactiei noastre am primit mai multe imagini si fotografii in care doua persoane ar sustrage combustibil de pe un excavator aflat in albia raului Lapus, utilaj care efectueaza lucrari de reabilitare a podului din centrul orasului Targu Lapus.

Conform cititorului nostru imaginile au fost surprinse in cursul dupa-amiezii de joi.

"Joi am prins pe niste muncitori care lucrau la reabilitarea podului din Tg Lapus cum furau motorina din excavator si o puneau intr-un butoi de 200 intr-un microbuz. Eu cred ca e ceva firma din Baia Mare, pentru ca spre Baia Mare mergeau dupa orele de serviciu. In fotografii se vede butoiul in microbuz, iar pe imaginile video se vede cum golesc motorina", a scris cititorul nostru.

Noi am decis sa bluram numarul de inmatriculare al microbuzului, insa, la cererea autoritatilor vom putea furniza fotografiile needitate.

IPJ Maramures

Precizam ca apreciem orice sesizare privind comiterea unor posibile infractiuni, iar cu privire la aspectele mentionate in articolul de presa va comunicam ca politistii vor face verificari, urmand a dispune masuri in functie de cele constatate.

Doi copii raniti in mara, un adult ranit la sighet
Citeste
Aleea Gradinitei 28 a devenit multicolora la inceput de an scolar
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.