SCUZE DE COPIL DE GRADINITA: Ionel Bogdan, presedinte PNL Maramures - "Mi-am dat masca de protectie doar pentru a ma putea auzi"

Site-urile www.vasiledale.ro si www.baiamare24.ro au fost singurele publicatii din mass-media maramureseana care NU L-AU "PUPAT IN FUND" si au publicat vineri 19 iunie 2020 imagini cu presedintele PNL Maramures, Ionel Bogdan care in cadrul unei conferinte de presa a stat cu masca de protectie sub barba, nerespectand legile in vigoare. Inca de vineri am cerut un punct de vedere oficial din partea Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Maramures. Astazi, am revenit cu aceasta solicitare. Niciun raspuns.

Totusi, in schimb, presedintele PNL Maramures a reactionat pe facebook si a recunoscut ca a gresit. Exact ca si "tartorele" lui mai mare, premierul Ludovic Orban (care a fumat si nu a purtat masca de protectie in biroul sau din Palatul Victoria). Scuzele sunt oarecum puerile si ar putea fi credibile daca ar fi spuse de un copil de gradinita.

"In cadrul conferintei de presa sustinute la inaugurarea call center-ului national dedicat persoanelor vulnerabile, am indepartat masca de protectie pentru cateva minute, doar pentru a ma putea auzi cei din jur. Imi asum acest gest si voi plati amenda, asa cum este firesc. Autoritatile vor lua toate masurile ce se impun, nu sunt mai presus de lege. Nu ocolesc legea, nu o incalc si pentru sanatatea dumneavoastra, a mea si a familiei mele, am respectat in tot acest timp regulile cu care trebuie sa convietuim, in mod egal, cu totii" a scris Ionel Bogdan pe facebook.

Noi inca mai asteptam o informare oficiala din partea CJSU Maramures referitor la acest subiect, precum si valoarea sanctiuni primite de catre presedintele PNL Maramures.

CITESTE SI:

Articolul SCUZE DE COPIL DE GRADINITA: Ionel Bogdan, presedinte PNL Maramures - "Mi-am dat masca de protectie doar pentru a ma putea auzi" apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

FOTO: Accident pe strada Granicerilor, din cauza vitezei
Citeste
ACCIDENT IN BAIA MARE – La un pas de dezastru, din cauza unui vitezoman
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.