Scolile din romania raman inchise pana dupa pasti

Ministrul Educatiei Monica Anisie a anuntat in aceasta seara ca scolile raman inchise pana dupa Paste, potrivit unei declaratii pentru Hotnews.ro. Oficialul a spus ca  "in perioada de stare de urgenta scolile or sa fie inchise. In perioada asta este clar ca o sa avem scolile inchise. Pana dupa Paste scolile sunt inchise".

Este pentru prima data cand un oficial da o estimare a perioadei pana la care cursurile vor fi suspendate. Asta inseamna ca cel putin pana pe 21 aprilie scolile vor fi inchise, Pastele ortodox fiind pe 19 aprilie.

Declaratia Monicai Anisie: "Deocamdata nu avem niciun termen pentru perioada de inchidere a scolilor, dar in perioada de stare de urgenta scolile or sa fie inchise. In perioada asta este clar ca o sa avem scolile inchise. Pana dupa Paste scolile sunt inchise".

Reamintim, cursurile scolare sunt suspendate pana pe 22 martie, iar cele universitare pana pe 31 martie. Presedintele Klaus Iohannis a declarat sambata ca la inceputul saptamanii viitoare va fi declarata starea de urgenta.

Opt jurnalisti din maramures si satu mare precum si contactii lor in izolare
Citeste
De la ora 0
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.