Schimbam "furtul": Pana unde poate merge un candidat la Primaria Baia Mare


Astazi am aflat de la cititorii nostri ca pe piata din Baia Mare ar fi aparut un nou site on-line de stiri. Un site care copiaza ca design site-ul nostru. Ba mai mult, au pus un 7 in plus cu rosu pe fond negru.

Aproape insesizabil pe telefonul mobil. Logo-ul e aproape identic. Totul pentru a duce in eroare consumatorii de presa din mediul online.

Culmea este ca totul apare acum in preajma campaniei electorale. Asa ca ne-am pus pe "sapat" sa vedem cine e in spatele noului "site de stiri".

Asa am aflat ca un individ candidat al USR la Primaria Baia Mare ar fi in spatele copy-paste-ului (si-a publicat numarul de telefon public pentru publicitate). A pus cateva stiri de prin noiembrie 2019 (electorale cu prezenta la vot si cateva stiri de pe buletinele de presa ale IPJ Maramures). In rest, tema site-ului in limba engleza.

"Ai o idee de proiect pentru Baia Mare? Contacteaza-ma"! afiseaza pe site-ul de campanie. Pai domnisorule candidat dumneata nu ai idei? Sau a copia vizual (99%) site-ul nostru a fost cea mai stralucita idee pe care ai pus-o in practica? A induce vizual in eroare consumatorii de stiri din online inseamna pentru dumneavoastra a "schimba Romania"?

In cazul in care o sa doriti sa va expuneti punctul de vedere il vom publica fara nicio retinere.

Comenteaza cu Facebook

loading...
Loading...
INFRACtIUNI SILVICE PE BANDA RULANTA: Material lemnos confiscat de politisti in Borsa si Botiza
Citeste
Coronavirus in Maramures: 21 cazuri noi, total confirmati - 1020
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.