Scandalagiii, linistiti de jandarmii maramureseni

SANCTIUNI IN VISEU DE SUS  Jandarmii aflati in executarea atributiilor de serviciu pe raza orasului Viseu de Sus,  au fost solicitati sa intervina in  situatii de incalcare a prevederilor legale si au aplicat sanctiuni contraventionale conform competentelor.

Duminica, 6 ianuarie, in jurul orelor 18.00, o persoana de sex feminin  din Viseu de Sus, a solicitat interventia fortelor de ordine la domiciliul sau deoarece un barbat din localitate, cu varsta de 52 de ani, barbat despre care femeia spunea ca este concubinul ei si ca este sub influenta bauturilor alcoolice, a adresat acesteia expresii si cuvinte jignitoare, a tulburat linistea prin strigate si larma.

In aproximativ o ora, tot in Viseu de Sus, locatarii unui imobil de pe strada Bogdan Voda, au solicitat interventia jandarmilor deoarece un tanar de 22 ani din localitate, a patruns in scara acelui imobil si a tulburat linistea locatarilor prin strigate si larma. Pentru aceste fapte celor doi li s-au aplicat sanctiuni contraventionale conform legii.

"Cetatenii pot solicita ori de cate ori este nevoie sprijinul fortelor de ordine publica, fie prin contact direct, fie prin apelarea numarului unic de urgente 112".

 

Informatii furnizate de IJJ Maramures

16 viitori jandarmi fac practica la jandarmeria maramures
Citeste
IPJ Maramures aduce precizari privind un caz produs in decembrie, in Borsa
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.