Scandal intr-un local din centru vechi

Scandal la primele ore ale diminetii de astazi, 24 august 2019, intr-un local din Centrul Vechi al municipiului Baia Mare.

Conform informatiilor noastre un baimarean in varsta de 33 ani a cerut ajutor la 112, spunand ca a fost victima unei agresiuni.

In cateva minute un echipaj al Politiei Municipiului Baia Mare si un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta Maramures a sosit la fata locului. Victima prezenta leziuni minore la nivelul fetei.

Reclamantul, aflat sub influenta bauturilor alcoolice, a relatat politistilor ca in timp ce se afla intr-un local din Centrul Vechi a fost agresat de un agent de securitate.

In urma verificarilor politistii au aflat de la agentul de securitate o alta versiune a faptelor. Acesta a relatat ca agentul a intervenit pentru a evacua din local un grup de baimareni, iar unul dintre acestia l-a agresat, provocand si distrugeri.

In acest moment politistii fac cercetari sub aspectul comiterii infractiunilor de comportare abuziva si loviri si alte violente. In functie de concluzii vor dispune masuri in consecinta.

Sa mori ranit din dragoste de familie
Citeste
CS Minaur se impune in Polivalenta
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.