Doi baimareni, insotiti de un caine, prinsi de politistii locali

Sezonul estival este pe cale sa inceapa in Romania si, implicit, incep sa apara din ce in ce mai multi petrecareti care nu dau doi bani pe ordonantele militare. Fiind sambata seara, doi baimareni s-au gandit sa se distreze si s-au imbatat. Problema a aparut cand cei doi au ramas fara alcool…

La miezul noptii, cu armata, jandarmii si politistii pe strada, cei doi au venit tocmai de pe bulevardul Decebal pana la un magazin non-stop de pe bulevardul Unirii pentru a isi cumpara de baut.

O patrula de politisti locali aflata in zona i-a observat pe cei doi, care erau vizibili sub influenta alcoolului si au decis sa ii intrebe ce cauta pe strazi la acea ora. Raspunsul dezinvolt al unuia dintre cei doi i-a lasat cu gura cascata pe politisti: a venit sa isi mai cumpere sa mai bea. Celalalt barbat a avut un motiv mai interesant: a iesit la plimbare cu cainele.

Din nefericire pentru cei doi, oamenii legii nu au fost in asentimentul lor, astfel ca petrecaretii s-au ales cu cate o amenda de 2.000 de lei fiecare. Va redam mai jos imaginile video de la fata locului.

Sursa text ActualMM.

Deputat PSD, acuzatii grave: Numarul real al mortilor de COVID-19 din Suceava este ascuns
Citeste
Doi petrecareti prinsi de politistii locali. S-au plimbat jumatate de oras dupa alcool si au luat si un caine cu ei
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.