Scafandrii au gasit o valiza, dar si ramasite carbonizate intr-un lac de langa casa criminalului in serie

Scafandrii chemati de procurori si ofiterii de Politie pentru a cauta noi probe in dosarul crimelor in serie de la Caracal au facut o noua descoperire, intr-un lac aflat in apropierea casei lui Gheorghe Dinca, barbatul suspectat ca a omorat cel putin patru fete pe care le-a luat la ocazie.

In aceasta dupa-amiaza, zeci de scafandri chemati la Caracal, inclusiv din Inspectoratele pentru Situatii de Urgenta din judetele invecinate, au cercetat in detaliu lacurile din apropierea casei lui Gheorghe Dinca.

Intr-un lac aflat la aproximativ 1,5 – 2 kilometri de casa groazei, scafandrii au scos la suprafata o valiza, o pereche de pantofi, dar si ramasite carbonizate.

De asemenea, scafandrii au mai gasit si o geaca plina de namol.

Toate aceste lucruri se aflau in apa, in stufarisul de pe lacul din apropierea casei lui Dinca.

Probele au fost prelevate de anchetatori, acestia urmand sa stabileasca daca au legatura cu cazul crimelor in serie de la Caracal.

Intre timp, suspectul in cel mai cumplit caz de crime in serie din Romania, in ultimii 50 de ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Acuzat oficial de DIICOT doar de trafic de minori si viol, Gheorghe Dinca a negat implicarea in disparitia fetelor, Mihaela Luiza Melencu si Alexandra Mihaela Macesanu si chiar a zambit la iesirea din sala de judecata.

Invarteli pe banii statului: Bogdan Chirieac a castigat 17 milioane de euro din contracte cu STS
Citeste
Lewis Hamilton a obtinut pole position la Hockenheim
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.