Sase situatii de urgenta pentru pompierii maramureseni, in trei zile

Pompierii maramureseni au fost solicitati sa intervina la sase situatii de urgenta in intervalul 13-15.12.2019.

Vineri, 13 decembrie, militarii baimareni au intervenit in municipiul Baia Mare, pe strada Eliberarii, unde acoperisul unei hale de productie a lemnului a fost cuprins de flacari. In urma incendiului au ars circa 150 de metri patrati din acoperisul halei.

Pompierii Garzii de Interventie Bogdan Voda au fost solicitati sa intervina pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism Golf 3, in localitatea Stramtura.

La Ieud, sambata, 14 decembrie, tot pompierii militari din Bogdan Voda au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la cosul de fum a unei locuinte. Din fericire a ars doar funinginea din cosul de evacuare a fumului.

De asemenea, personalul S.M.U.R.D. Maramures a fost solicitat sa intervina pentru acordarea primului ajutor in urma producerii a doua accidente rutiere in localitatile Borsa si Coltirea.

In cazul accidentului din Borsa, persoanele implicate in accident au refuzat transportul la spital, iar in cazul accidentului din Coltirea doua persoane au fost transportate la spital.

Cercetat dupa ce a fost depistat de politisti conducand in stare avansata de ebrietate
Citeste
Un copil a fost lovit de masina pe trecerea de pietoni, dupa care soferul a fugit
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.