Sase medalii pentru politistii maramureseni la campionatul de inot al mai

La etapa finala a Campionatului de Inot al Ministerului Afacerilor Interne, care s-a derulat in perioada 02 – 05 iulie 2019 la Bazinul Olimpic "Gheorghe Demeca" din municipiul Baia Mare, politistii maramureseni au reusit sa se claseze pe podium la patru probe, astfel:

La proba 50 m liber, femei sub 35 de ani, agent principal de politie Marin Simona Emilia de la Politia municipiului Baia Mare a castigat medalia de argint si agent de politie Sigheti Oana Anamaria de la Politia Seini, medalia de bronz.

La proba 100 m bras, barbati sub 35 de ani, inspector de politie Baltan Adrian-Claudiu de la Politia Baia Sprie a castigat argintul iar agent sef de politie Munteanu Adrian-Marius de la Politia municipiului Baia Mare a castigat medalia de bronz.

Inca doua medalii au fost obtinute la barbati, categoria de varsta 35-45 de ani. La proba 100 m bras, comisar de politie Buciuman Vasile din cadrul Biroului Transporturi Maramures a castigat medalia de argint iar la proba de 50 m liber, comisar de politie Popescu Nicolae de la Compartimentul Psihologie, a castigat medalia de bronz.

Conducerea inspectoratului ii felicita pe toti participantii la competitie, apreciind ca palmaresul de trei medalii de argint si tot atatea de bronz este unul cu care ne putem mandri.

Competitia a fost organizata de Centrul Cultural al M.A.I. impreuna cu Prefectura Judetului Maramures, Inspectoratul de Politie al Judetului Maramures, Inspectoratul Judetean de Jandarmi Maramures, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta al Judetului Maramures, cu sprijinul Complexului Sportiv National "Lascar Pana" Baia Mare si Liceului cu Program Sportiv Baia Mare.

Jandarmii maramureseni prezenti la datorie
Citeste
Sase medalii pentru politistii maramureseni la Campionatul de inot al Ministerului Afacerilor Interne
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.