Sase accidente petrecute aproape simultan intre stramtura si rozavlea din cauza poleiului

Poleiul a dat mari batai de cap soferilor in aceasta dimineata si pe Valea Izei, iar drumarii au fost, ca de obicei, luati prin surprindere ca afara e iarna, scrie Sighet247.

Nu mai putin de sase accidente usoare s-au petrecut aproape simultan pe un tronson de drum de aproximativ 100 de metri, situat intre Rozavlea si Stramtura la ora 9:00, in ziua de 9 ianuarie a.c.

Un autoturism a derapat primul in afara partii carosabile. Dupa nici 5 minute o soferita a sarit cu masina de pe drum in acelasi loc. Un autoturism Dacia Logan a venit imediat in ajutorul doamnei. Fiind parcat pe partea dreapta a drumului, a fost lovit din spate de un autoturism Citroen, din cauza ca soferul acestuia nu l-a mai putut controla.

La o distanta de 100 de metri de locul unde s-au petrecut aceste ciocniri, un autoturism de teren a intrat intr-un stalp, tot din cauza poleiului. Oarecum simultan, un alt autoturism a fost avariat, iesind in decor in acelasi loc.

Toate autoturismule implicate au fost serios avariate.

"Erau scene din Stan si Bran: politistii sositi la fata locului au incercat sa dirijeze circulatia, insa tot cadeau cand unul, cand celalalt de pe picioare, din cauza poleiului. Desi era ora 9 dimineata, drumarii au lipsit cu desavarsire, nimeni nu a aruncat cu material antiderapant", a declarat unul dintre soferii implicati in incidente pentru Sighet 247.

Actualizare

In aceasta dimineata, pe D.N. 18 intre Moisei si Sighetu Marmatiei s-a circulat in conditii de drum acoperit cu polei. Pana in acest moment politistii nu au fost sesizati cu privire la ranirea unor persoane ca urmare a unor accidente de circulatie.

Politistii Serviciului Rutier au aplicat azi, 09 ianuarie, doua sanctiuni contraventionale administratorului de drum pentru ca nu a luat masurile necesare, fiind pusa in pericol siguranta traficului rutier.

Doua accidente in baia mare, in acelasi loc, in doar doua ore
Citeste
Mai multe masini ajunse in sant pe dealul hera
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.