Sarbatoarea baimarenilor s-a incheiat cu un superb spectacol de artificii

CASTANE 2019  Una dintre cele mai reusite editii ale Sarbatorii Castanelor s-a incheiat duminica, 29 septembrie, cu un splendid foc de artificii. Chiar daca era aproape de miezul noptii, artificiile au luminat cerul municipiului Baia Mare, fiind vizibile chiar si in localitatile invecinate. Pe retelele de socializare, majoritatea participantilor la Castane s-au declarat multumiti de editia din acest an. Publicul a apreciat diversitatea manifestarilor cultural-artistice, dar si spectacolul de artificii.

"Sunt impresionat, s-au vazut artificiile pana in Satu Nou. Am fost la mai multe concerte si nici nu am sperat sa pot vedea si spectacolul de artificii. Dar a fost suficient sa ies pe terasa si am vazut totul. A fost foarte frumos", a spus unul dintre comentatorii unei postari de pe reteaua de socializare Facebook.

Artificiile au fost lansate imediat dupa ce primarul Catalin Chereches, alaturi de baimareni au trecut la numaratoarea inversa, spectacolul de lumini care au dat culoare cerului fiind admirat de mii de cetateni. Puteti urmari video cu artificiile aici:

ActualMM

Invatatoare acuzata ca ar fi palmuit un elev de clasa a ii-a
Citeste
DJ-i internationali celebri au facut super show pe scena sarbatorii baimarene
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.