Salvatorii montani din borsa, in sprijinul familiilor nevoiase si copiilor sarmani din zonele greu accesibile

Adaugat in categoria Breaking news
salvatorii-montani-din-borsa-in-sprijinul-familiilor-nevoiase-si-copiilor-sarmani-din-zonele-greu-accesibile.jpg salvatorii-montani-din-borsa-in-sprijinul-familiilor-nevoiase-si-copiilor-sarmani-din-zonele-greu-accesibile-1.jpg salvatorii-montani-din-borsa-in-sprijinul-familiilor-nevoiase-si-copiilor-sarmani-din-zonele-greu-accesibile-2.jpg

O campanie umanitara initiata de Asociatia Salvatorilor Montani din Borsa si intitulata "Salvatori de sarbatori" este in plina desfasurare la nivelul orasului Borsa.

Jucarii, haine pentru copii si donatii in bani incep sa se adune. Salvatorii montani borseni va asteapta cu mare drag sa ii sprjiniti in actiunea lor. Toate aceste bunuri sau bani pot fi donate pe strada Libertatii nr. 46, in cladirea comuna cu pompierii pana miercuri, 24 aprilie ora 10.00.

"Cei care doresc sa se implice activ in distribuirea ajutoarelor ii asteptam cu drag joi dimineata la ora 8:30, daca se poate cu masini de teren accidentat , deoarece majoritatea familiilor locuiesc in zone greu accesibile. Deci, miercuri achizitionam produsele alimentare, in functie de cati bani se aduna, facem pachetele si joi dimineata le distribuim.
Va multumim anticipat si va asteptam alaturi de noi" este mesajul membrilor Asociatiei Salvatorilor Montani Borsa.

persoana-prinsa-sub-masina.jpg
Persoana prinsa sub masina
Citeste
trei-pustani-au-devastat-un-chiosc-de-ziare-de-pe-strada-granicerilor-din-baia-mare.jpg
Trei pustani au devastat un chiosc de ziare de pe strada granicerilor din baia mare
Citeste