Au lasat pachetele la magazin iar batranii au ramas fara masti si dezinfectant

Un cititor al nostru din Salistea de Sus ne-a trimis cateva randuri in care isi exprima nemultumirea fata de modul in care autoritatile locale din orasul amintit au gestionat distribuirea unor pachete cu masti si dezinfectant la persoanele de varsta a treia din localitate.

"Buna seara. Vreau sa va spun ce s-a intamplat la Salistea de Sus. Poate dumneavoastra ma puteti ajuta sau lamuri cu ceea ce s-a intamplat. Este vorba despre pachetele care s-au dat la persoanele de peste 65 de ani si care contin masti si ceva dezinfectante. La Salistea de Sus aceste pachete s-au lasat la magazine. Nu s-au distribuit la persoanele in varsta, acasa, asa cum s-a intamplat in alte localitati.

Bunica mea are 86 de ani. In intervalul in care aceste masti erau la magazin ea nu avea voie sa iasa din casa conform ordonantei militare. Cand a mers la magazin nu mai era niciun pachet pentru ea. Si nu e singura. Multe alte persoane in varsta au ramas fara pachet. Eu ma intreb daca persoanele de peste 65 ani nu au voie sa iasa din case decat intr-un anumit interval de ce le-au lasat totusi la magazin? Au dat pachetele la persoane care nici macar nu se incadrau in aceasta categorie de varsta. Si saracii batrani au ramas fara nimic. Din fericire eu i-am cumparat bunicii tot ceea ce este necesar, dar imi este ciuda pentru ca nu s-a procedat corect. Imi pare rau ca nu am inregistrat cu telefonul cand mi-au spus de la magazin: "Ce am avut am dat la niste prieteni care vin mai des la magazin" ne-a scris cititorul nostru.

Asteptam si punct de vedere oficial din partea Primariei Orasului Salistea de Sus

foto arhiva

Comenteaza cu Facebook

Lider al lumii interlope, acuzat de DIICOT ca a comandat asasinarea unui jurnalist
Citeste
545
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.