Salajeanca prinsa la furat in salsig, satmareni cu masina plina de bunuri furate in viseu de sus

Ieri, in jurul amiezii, o persoana domiciliata in Salsig a sesizat politia ca persoane necunoscute au patruns in locuinta sa si au sustras 400 de lei, care se aflau in portmoneu, in bucatarie.
Politistii au intervenit de urgenta si au demarat activitati specifice in vederea recuperarii prejudiciului si identificarii autorilor.
In mai putin de doua ore banii au fost recuperati si predati partii vatamate. Banuita de comiterea faptei este o tanara de 22 de ani, din judetul Salaj, care a fost depistata de politisti pe raza localitatii.
In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de furt.

***

Ieri, 07 mai, in jurul orei 10.30, politistii au oprit pentru verificari un autoturism condus pe raza orasului Viseu de Sus. La volan a fost identificat un barbat de 42 de ani, din Satu Mare, care era insotit de un alt barbat domiciliat in acelasi judet.
In autoturismul oprit, politistii au observat mai multe produse de feronerie si obiecte sanitare care aveau datele de pe ambalaj distruse.
Intrucat cei doi satmareni nu au putut prezenta acte de provenienta si existand suspiciuni ca acestea au fost sustrase , cei doi barbati au fost condusi la sediul politiei si toate bunurile au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor.
Politistii au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt si sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Viseu de Sus continua verificarile in vederea stabilirii cu exactitate a provenientei bunurilor.

Aproape 1.500 de pachete cu tigari de contrabanda confiscate de politisti ai ITPF Sighet
Citeste
Se reia activitatea de relatii cu publicul la nivelul ghiseului serviciului rutier
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.