Salajeanca prinsa de politisti dupa ce a sustras 100 de euro dintr-o locuinta, doi tineri banuiti de comiterea unui furt au fost identificati

Activitatile specifice de cercetare si investigare efectuate de politistii din Coltau cu privire la un furt au dus la identificarea a doi tineri din localitate, banuiti de comiterea faptei.

In fapt, furtul s-a comis in cursul unei nopti de la finalul anului trecut. Primele verificari ale politistilor au relevat ca persoane necunoscute au patruns prin efractie in curtea unui imobil unde functioneaza un atelier auto, de unde au sustras mai multe componente si piese auto. Prejudiciul a fost estimat la valoare de 6 500 de lei.
Imediat de la sesizarea faptei, politistii au intocmit dosar penal si in cadrul activitatilor desfasurate au gasit si restituit proprietarului aproximativ 90% din bunurile sustrase. In urma extinderii cercetarilor, ieri, 24 februarie, au fost identificati cei doi tineri, din localitate, banuiti de comiterea faptei.
Politistii continua cercetarile pentru documentarea intregii lor activitati infractionale, urmand a fi dispuse masuri legale.

Ieri dupa-amiaza, politistii din Botiza au fost sesizati cu privire la comiterea unui furt din locuinta. Victima a declarat ca si-a dat seama ca ii lipsesc 100 de euro din locuinta, iar principalul suspect ar fi o persoana necunoscuta, pe care a lasat-o pentru cateva clipe nesupravegheata in camera.
Politistii au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de furt si au demarat activitatile specifice pentru identificarea persoanei si recuperarea prejudiciului.
In urma investigatiilor efectuate, politistii au identificat pe raza comunei Stramtura o salajeanca banuita de comiterea faptei. Prejudiciul a fost recuperat si restituit partii vatamate.

La Targul de Turism al Romaniei, Maramuresul a "targuit" multa simpatie
Citeste
Trei accidente, doua soldate cu victime
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.