S-au urcat bauti la volan, acum risca sa isi piarda libertatea

Nimic nu poate fi argumentat in momentul in care conduci un autoturism cu o alcoolemie de 1.18 mg/l alcool pur in aerul expirat. Barbatul in cauza a fost depistat de politisti azi noapte, in jurul orei 01.50, pe un drum public de pe raza localitatii Lapus.
Barbatul, in varsta de 37 de ani, a fost condus la spital pentru recoltarea de probe de sange, dupa ce politistii au constatat concentratia foarte mare de alcool pur in aerul expirat. Acesta s-a ales cu dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului si risca sa isi piarda libertatea pentru o perioada cuprinsa intre 1 si 5 ani.

Tot pentru conducerea unui vehicul de catre o persoana aflata sub influenta alcoolului este cercetat si un barbat din Seini. Si acesta a fost depistat de politisti azi-noapte, in jurul orei 00.45, in timp ce conducea autoturismul pe strada Mihai Eminescu din Seini. In acest caz, testarea cu aparatul etilotest a relevat o concentratie de 0.52 mg/l alcool pur in aerul expirat.

In ambele cazuri se continua cercetarile, urmand a fi dispuse masuri legale.

Cinci tineri din Somcuta mare au furat dintr-o locuinta un ceas si un televizor
Citeste
Bunica lovita de nepot, sotie batuta de sot
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.