S-au saturat un an de zile! locatarii unui bloc de pe traian au blocat masina vital-ului

Au indurat luni la rand mirosul insuportabil ce venea din subsolul beciului blocului in care locuiesc. Beciurile nici macar nu le puteau folos pentru ca erau inundate aproape tot timpul. Zeci de telefoane la compania Vital. Acestia veneau, faceau ce facea, iar situatia se repeta. Pana in Ziua de Craciun!

Este vorba despre locatarii imobilului situat pe bulevardul Traian nr 1. "De un an de zile este aceasta situatie. Sunam, vin si nu facm nimic. Saptamana trecut au fost de patru ori, fara niciun rezultat. Apa care ne inunda beciurile iese practic din cauza canalizarii exterioare din parcare. Nu sunt sparte conductele din beciul nostru. Caminele lor sunt infundate si se vede cum sta apa" ne-a scris un cititor.

In Ajun de Craciun oamenii au sunat fara incetare la Vital. Au venit dar n-au rezolvat nimic pentru ca oamenii revoltati au blocat masina Vital-ului.

In cele din urma, in Ziua de Craciun, a venit o vidanja pentru a remedia problema.

"Abia in dimineata urmatoare pe 25 decembrie, in Ziua de Craciun, a venit alta masina care a remediat cat de cat situatia si a scos mizeriile din canale. Mentionez ca INTOTDEAUNA dupa interventiile lor, !" a conchis cititorul nostru.

Calendarul Revolutiei din 1989. VIDEO
Citeste
Vezi starea drumurilor si a vremii in judetul Maramures
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.