S-AU ALES CU DOSAR PENAL: Doi barbati au talharit o femeie in plina strada

Procurori ai Parchetului de pe langa Judecatoria Baia Mare au dispus, la datele de 06.10.2020 si 07.10.2020, punerea in miscare a actiunii penale fata de inculpatii B. A. si C. P. B. pentru savarsirea infractiunii de talharie calificata, prev. de art. 233 - art. 234 alin. 1 lit. d) Cod penal.
La data de 06.10.2020, fata de numitii B. A. si C. P. B. a fost luata masura retinerii pe o durata de 24 de ore.

Probatoriul administrat in cauza a relevat faptul ca, la data de 05.10.2020, in jurul orei 20:00, in timp ce se aflau in apropierea Garii CFR Baia Mare, inculpatii B. A. si C. P. B. au deposedat-o, prin exercitarea de acte de violenta, pe persoana vatamata B. G. E. de un telefon mobil si de o suma de bani; persoanei vatamate i-au fost cauzate leziuni care au necesitat un numar de 2-3 zile de ingrijiri medicale.

Dosarul a fost inaintat instantei cu propunere de arestare preventiva a inculpatilor pentru 30 de zile, cerere admisa de judecatorul de drepturi si libertati de la Judecatoria Baia Mare.

Precizam ca punerea in miscare a actiunii penale este o etapa a procesului penal reglementata de Codul de procedura penala avand ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, in nici o situatie, sa infranga principiul prezumtiei de nevinovatie.

Articolul S-AU ALES CU DOSAR PENAL: Doi barbati au talharit o femeie in plina strada apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Peste 1.200 de cadre medicale infectate cu coronavirus in Romania
Citeste
ACTUALIZARE 2/ TENTATIVA DE SUICID IN BAIA MARE – O tanara s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc de pe strada Paltinisului
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.