S-A URCAT BEAT LA VOLAN: La 70 de ani, un barbat a fost retinut pentru 24 de ore

Aseara, in jurul orei 21.30, o femeie a sesizat Politia municipiului Baia Mare despre faptul ca in spatele unui imobil de pe strada I.L. Caragiale din municipiu, o persoana aflata sub influenta bauturilor alcoolice conduce haotic un autoturism.
Echipajul de ordine si siguranta publica deplasat la fata locului a depistat autoturismul in cauza stationand pe o alee, iar pe bancheta din spate au identificat un baimarean de 70 ani. Acesta emana halena alcoolica, insa a refuzat testarea cu aparatul etilotest, fiind condus la Spitalul Judetean "Constantin Opris" pentru recoltare de probe biologice. De asemenea, in urma verificarilor s-a stabilit ca barbatul are permisul de conducere suspendat.
Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul comiterii de infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice, iar intrucat barbatul a devenit recalcitrant si agresiv pe timpul legitimarii, a fost sesizat procurorul din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Baia Mare care a dispus inceperea urmaririi penale sub aspectul comiterii de ultraj.
In baza probatoriului administrat, politistii au dispus retinerea barbatului pentru 24 de ore, fiind introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva.

Articolul S-A URCAT BEAT LA VOLAN: La 70 de ani, un barbat a fost retinut pentru 24 de ore apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

ALCOOLUL LA VOLAN: Sighetean condamnat la inchisoare dupa ce a condus in stare de ebrietate, baimarean cercetat pentru aceeasi infractiune, dupa ce a fost depistat ieri de politisti
Citeste
CONFLICT LA CHELINtA: Politistii au intervenit pentru aplanarea unui scandal intre doua familii
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.