S-a rasturnat cu masina pe camp baut la volan

Duminica, politistii au intervenit la un accident rutier produs pe D.N.18B, pe sensul de mers dinspre Suciu de Sus, catre Baia Mare.
La fata locului politistii au constatat ca un barbat de 51 de ani, din Suciu de Sus, care se afla la volanul unui autoturism, a pierdut controlul directiei de mers intr-o curba, a parasit partea carosabila si s-a rasturnat pe plafon pe campul din partea stanga a directiei sale de deplasare.
Testarea cu aparatul etilotest a relevat ca soferul avea o concentratie de 0.50 mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care barbatul a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta din Baia Mare, unde i-au fost recoltate probe biologice de sange.
In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

Vineri, in jurul orei 18.00, politistii Sectiei 6 Sarasau, au fost sesizati despre faptul ca o persoana a cazut in valea unui parau din Rona de Sus cu un ATV.
Ajunsi la fata locului, politistii au constatat ca un minor a condus un ATV, neinmatriculat pe un drum public din comuna Rona de Sus. Acesta a pierdut controlul directiei de mers si a sarit in albia paraului, suferind leziuni corporale.
Minorul a fost transportat la Spitalul Municipiului Sighetu Marmatiei pentru ingrijiri medicale.
In urma verificarilor efectuate de catre politisti, s-a constatat faptul ca vehiculul este proprietatea unei femei in varsta de 42 de ani din localitate, si ca aceasta a incredintat minorului ATV-ul pentru a se juca in preajma locuintei.
In cauza s-a intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat, conducerea unui vehicul fara permis de conducere, incredintarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea detinerii permisului de conducere si vatamare corporala din culpa.
Tot in acest weekend politistii au intocmit dosare penale si continua cercetarile fata de alte sapte persoane care au comis infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice. Este vorba de doi barbati si o minora care au condus autovehicule fara sa detina acest drept, trei barbati care au condus in stare de ebrietate si un tanar care a incredintat un vehicul unei persoane care nu detine permis de conducere.

Intrebari frecvente legate de ce avem voie si ce nu avem voie sa facem de Paste. Politia raspunde
Citeste
Material lemnos confiscat in botiza si suciu de sus
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.