S-A IZBIT CU MASINA DE O MOVILA DE PAMANT: Alcoolemie record si control judiciar pe numele unui tanar din Sieu

Vineri, 06 noiembrie, instanta de judecata a dispus fata de un tanar, masura controlului judiciar pentru 60 de zile, fiind banuit de comiterea de infractiuni la regimul rutier.
Marti, 03 noiembrie politistii din cadrul Sectiei 2 Politie Bogdan Voda, au fost sesizati cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu pagube materiale, pe DJ 186 in localitatea Bogdan Voda.
In urma verificarilor politistii au identificat un autoturism care prezenta avarii, parcat la aproximativ 100 de metri de locul producerii evenimentului si conducatorul acestuia, un tanar de 21 de ani din comuna Sieu.
Politistii au constatat faptul ca in timp ce conducea autoturismul, tanarul nu a observat o movila de pamant de pe partea carosabila, desi era semnalizata corespunzator, intrand frontal in aceasta.
In urma impactului nu au rezultat victime doar avarierea autoturismului in cauza.
De asemenea, politistii au mai constatat faptul ca tanarul nu detine permis de conducere pentru nicio categorie. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a rezultat o concentratie de 1,66 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Tanarul a fost condus la Centrul de Permanenta Dragomiresti unde i-au fost recoltate probe de sange, in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducerea unui vehicul fara permis de conducere si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

Barbat condamnat sub aspectul comiterii de infractiuni rutiere

Vineri, 6 noiembrie, Judecatoria Oradea a emis un mandat de executare a pedepsei inchisorii pe numele unui barbat de 33 de ani din Stramtura.
Acesta este condamnat la o pedeapsa privativa de libertate de 2 ani si 2 luni de zile, sub aspectul comiterii de infractiuni la regimul circulatiei.
Barbatul a fost depus in penitenciarul Baia Mare.

Cercetati penal pentru infractiuni rutiere

In acest week-end, politistii rutieri maramureseni au depistat pe drumurile publice judetene cinci barbati care au comis infractiuni la regimul rutier.
Trei dintre acestia au condus un autovehicul in timp ce se aflau sub influenta bauturilor alcoolice, cu o alcoolemie cuprinsa intre 0,41 si 1,28 mg/l alcool pur in aerul expirat. Cel de-al patrulea conducator auto nu detinea permis de conducere, iar cel de-al cincilea a condus fara permis de conducere si aflandu-se sub influenta alcoolului.
Politistii continua cercetarile.

Articolul S-A IZBIT CU MASINA DE O MOVILA DE PAMANT: Alcoolemie record si control judiciar pe numele unui tanar din Sieu apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

COVID-19, prima zi de carantina partiala in Maramures: Magazine non-stop inchise in premiera si masuri suplimentare locale de precautie impotriva noului coronavirus (FOTO)
Citeste
Doliu la Biserica ,,Sfanta Ana" din Ferneziu! Parintele paroh, Teodor Podina, a pierdut lupta cu viata
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.