S-a desprins roata autobuzului In mers – zeci de elevi si calatori din sighet, la un pas de moarte

Caz deosebit de grav la Sighetu Marmatiei. Roata din fata a unui mijloc de transport in comun local s-a desprins in mers iar oamenii au fost la un pas de moarte. Mai mult, dupa ce s-a desprins roata a traversat soseaua si s-a oprit in gardul unui imobil. Din fericire nimeni nu era pe trotuar in acel moment, evitandu-se astfel o adevarata tragedie.

In cele ce urmeaza va prezentam mesajul primit de la cititorii nostri. "Transport in comun efectuat de Mara Nord, Sighetu-Marmatiei. Siguranta zero. Autobuz abia scos astazi din revizia tehnica facuta de mecanicii unitatii .

Roata sarita in timpul mersului cu calatorii in autobuz pe ruta Sighetu Marmatiei – Sugau .

Siguranta si incredere in transportul public de persoane cu autobuze casate in Olanda . Ca sa vedeti ce administratie, ce primar are Sighetu Marmatiei" a scris cititorul nostru.

Asteptam un punct de vedere al Primariei Sighetu Marmatiei referitor la acest incident, dar si de la societatea de Transport in Comun din Sighetu Marmatiei.

Actualizare

"Cauza acestui incident in care a fost implicat un autobuz al Mara Nord Sighet care facea legatura Sighet – cartierul Sugau o constituie o pilulita. In urma controlului facut de experti, s-a constatat faptul ca piulita s-a desfiletat. Autobuzul respectiv avea expertiza tehnica facuta in mai, i se schimbase perna de aer, nu prezenta probleme tehnice. Problema este ca acum era si ora de varf, iar in interior se aflau peste 40 de calatori, printre care si elevi. Autobuzul a fost supus unor reparatii, dupa care va fi reintrodus in circuit", a declarat, pentru AxaNews.ro, Grigore Stet, directorul societatii Mara Nord Sighetu Marmatiei.

Activitati sportive la "Castane 2019"
Citeste
foto, video
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.