S-a dat drept angajat al primariei sighet si a inselat o femeie din leordina cu 3

Fiti atenti la ce fel de informatii impartasiti pe retelele de socializare! Intotdeauna luati in considerare riscurile!

Ieri, la Sectia 4 Politie Rurala Leordina s-a prezentat o femeie pentru a depune o plangere penala impotriva unui barbat cunoscut pe o retea de socializare. Barbatul, despre care credea ca lucreaza la Primaria Sighetu Marmatiei, i-a solicitat in repetate randuri sume de bani, cu promisiunea ca-i va returna, intrucat urmeaza sa-si vanda apartamentul.
Increzatoare in informatiile pe care barbatul i le-a transmis, femeia de 48 de ani i-a dat in total 3000 de euro si 3000 de lei. Cand si-a dat seama ca a fost inselata, a sesizat politia. Verificarile efectuate pana in acest moment de politisti au relevat ca barbatul nu lucreaza la Primaria Sighetu Marmatiei.
In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de inselaciune.

Totodata va sfatuim sa nu transmiteti fotografii personale sau compromitatoare cu care unii v-ar putea, ulterior, santaja! Atentie la solicitarile unor sume de bani! Nu trimiteti niciodata bani sau detalii despre cartea de credit sau contul online!

Avancronica Marelui Premiu al Ungariei
Citeste
O femeie din Leordina a ramas fara 3.000 de euro si 3.000 de lei, bani solicitati de un barbat pe care l-a cunoscut pe Facebook
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.