S-A ALES CU DOSAR PENAL / ACTUALIZARE: Baimarean care a sustras articole vestimentare retinut pentru 24 de ore de politisti

Activitatile specifice desfasurate de politistii de investigatii criminale din cadrul Politiei municipiului Baia Mare au condus la identificarea unui barbat din Baia Mare banuit de comiterea infractiunii de furt.
Politistii au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat la finalul lunii mai, dupa ce au fost sesizati despre faptul ca persoane necunoscute au reusit sa sustraga dintr-un magazin, situat pe strada Gheorghe Sincai din municipiu, mai multe rochii de dama precum si alte articole vestimentare, in valoare de aproximativ 7000 de lei.
Ieri, 09 iunie, politistii au identificat un barbat de 55 de ani, din Baia Mare, banuit de comiterea faptei, iar in baza probatoriului administrat au dispus retinerea acestuia pentru 24 de ore. Barbatul urmeaza a fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva, iar politistii continua cercetarile pentru documentarea intregii sale activitati infractionale.

BAIA MARE - identificat si retinut de politisti la cateva ore de la comiterea unei talharii

Politistii Biroului de Investigatii Criminale Baia Mare au identificat un tanar banuit de comiterea unei talharii la doar cateva ore de la reclamarea faptei. In baza probatoriului administrat acesta a fost retinut pentru 24 de ore si urmeaza a fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.

In fapt ieri, la ora 09.30, o femeie a sesizat politia ca in timp ce se deplasa pe strada Luminisului din Baia Mare, un tanar necunoscut ce era insotit de alte doua persoane, i-a smuls lantisorul de la gat si a fungit inspre strada Universitatii. Valoarea prejudiciului reclamat a fost de 5 000 de lei.
Imediat politistii au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de talharie si au demarat activitatile specifice in vederea identificarii autorilor si recuperarii prejudiciului.
In cursul dupa-amiezii politistii au identificat un tanar de 27 de ani, din municipiu, banuit de comiterea faptei. Politistii au dispus retinerea sa pentru 24 de ore si urmeaza sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.
Politistii continua cercetarile pentru documentarea intregii sale activitati infractionale.

ACTUALIZARE – Arestati preventiv pentru furt respectiv talharie

Barbatul de 55 de ani, retinut marti, 9 iunie pentru 24 de ore, banuit de comiterea unui furt dintr-un magazin, situat pe strada Gheorghe Sincai din Baia Mare, a fost ieri arestat preventiv pentru 30 de zile.

Totodata si fata de tanarul de 27 de ani banuit de comiterea unei talharii comise tot marti 9 iunie, Parchetul de pe langa Judecatoria Baia Mare a dispus arestarea preventiva pentru 30 de zile.

Articolul S-A ALES CU DOSAR PENAL / ACTUALIZARE: Baimarean care a sustras articole vestimentare retinut pentru 24 de ore de politisti apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

ONLINE-UL: ,,Spatiul public" de acasa
Citeste
Pareri Pefoc – care sunt cele mai indragite stiluri de semineu
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.