S-A ALES CU DOSAR PENAL: A lovit o femeie, nemultumit ca l-a fotografiat in timp ce a trecut cu masina peste spatiul verde din zona Piata Izvoare

Ieri, 14 iunie, politistii din Baia Mare au fost sesizati prin SNUAU 112, de catre o femeie din municipiu, cu privire la faptul ca a fost agresata fizic. In timp ce se afla pe trotuar langa sensul giratoriu din spatele Pietei Izvoare din Baia Mare, femeia a vazut un autoturism care a venit in viteza dinspre Turnul Macelarilor, a trecut in diagonala peste spatiul verde al intersectiei si s-a oprit la intrarea pe strada Mihai Eminescu.
Conducatorul auto, nemultumit de faptul ca a fost fotografiat de catre femeie, a coborat din autoturism, a lovit-o si a plecat.

Politistii au identificat la scurt timp agresorul, acesta fiind un tanar de 28 de ani din municipiu. In urma verificarilor efectuate s-a constatat ca acesta nu detine permis de conducere.

In cauza s-a intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunilor de conducere fara permis si lovire sau alte violente.

Zece dosare penale pentru infractiuni rutiere

In acest week-end, politistii rutieri maramureseni au depistat pe drumurile publice judetene zece barbati care au comis infractiuni la regimul rutier. Rezultatele testarilor cu aparatul etilotest a indicat, in cazul a sase dintre acestia, valori intre 0,42 si 0,84 mg/l alcool pur in aer expirat.
Totodata, politistii au verificat alti patru barbati, cu varste cuprinse intre 19 si 51 de ani, care se aflau la volan fara a detine permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.
In toate cazurile au fost intocmite dosare penale fie sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducere a unui autovehicul fara a detine permis de conducere fie pentru conducere a unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice.

Targu Lapus - Actiune impotriva vitezomanilor

Sambata, intre orele 09.00-13-00, politistii din Targu Lapus impreuna cu politisti din cadrul Serviciului Rutier Maramures au desfasurat o actiune pentru depistarea in trafic a persoanelor care nu respecta viteza legala de deplasare pe drumurile publice.
Pe parcursul celor patru ore, politistii au legitimat 58 de persoane si au constatat 48 de contraventii. Valoarea amenzilor a fost de 24.650 lei, iar ca masura complementara s-a dispus retinerea a doua permise de conducere si a unui certificat de inmatriculare.

Articolul S-A ALES CU DOSAR PENAL: A lovit o femeie, nemultumit ca l-a fotografiat in timp ce a trecut cu masina peste spatiul verde din zona Piata Izvoare apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Gestul liberalilor: Baloane de la partid, umflate cu gura, daruite copiilor si bunicilor
Citeste
SCANDAL IN BAIA MARE – Fara permis la volan, a "zburat" prin sensul giratoriu, apoi a lovit o femeie care il filma
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.