RUTIERE: Trei maramureseni certati cu legea au ajuns pe mainile politistilor

Ieri, 18 iunie, politistii maramureseni au identificat trei barbati care au comis infractiuni la regimul rutier.

BAIA MARE - In jurul orei 10.00, politistii rutieri baimareni, impreuna cu specialistii Registrului Auto Roman, au oprit pentru verificari un autoturism, care circula pe strada Independentei.
In urma verificarilor efectuate politistii au identificat soferul ca fiind un barbat de 70 de ani din Baia Sprie. Acestia au constatat ca numarul de inmatriculare al autoturismului pe care barbatul l-a condus este fals.
In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducerea unui vehicul neinmatriculat si conducere a unui vehicul cu numar fals de inmatriculare sau inregistrare

SEINI - La ora 16.45, in timp ce au efectuat o actiune privind prevenirea si combaterea faptelor ilicite ce se comit la regimul silvic, politistii au oprit pentru control o autoutilitara care circula pe strada Baii din localitate.
La volanul acesteia a fost identificat un barbat de 43 de ani din Satu Mare.
Intrucat barbatul emana halena alcoolica politistii l-au testat cu aparatul etilotest, iar testul a indicat o alcoolemie de 0,89 mg/l, alcool pur in aerul expirat. Conducatorul auto a fost condus ulterior la Centrul Medical de Permanenta din Seini, unde i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.
In cauza politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolulice sau a altor substante.

FARCASA - In jurul orei 17.40, politistii Sectiei 3 Farcasa au oprit pentru verificari un autoturism care era condus pe raza localitatii Ardusat.
Politistii au identificat la volanul acestuia un barbat de 59 de ani, din Satu Mare.
Intrucat conducatorul auto emana halena alcoolica politistii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,98 mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care barbatul a fost condus la Centrul de Permanenta Medicala Farcasa unde i-au fost recoltate mostre biologice de sange.
In cauza s-a intocmit dosar penal, iar politistii continua cercetarile sub aspectul savirsirii infractiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influenta alcoolului.

Articolul RUTIERE: Trei maramureseni certati cu legea au ajuns pe mainile politistilor apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Informatii utile: Reguli cu privire la folosirea armelor si munitiilor
Citeste
ACTUALIZARE: Impact violent la Dumbravita, cu trei victime constiente (FOTO)
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.