RUTIERE: Tanar din Tautii Magheraus, beat si fara permis, retinut dupa ce a facut accident

Aseara, la ora 19.15, politistii Sectiei 3 Farcasa au fost sesizati prin SNUAU 112 cu privire la faptul ca in localitatea Oarta de Sus, s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale.
Politistii ajunsi la fata locului au identificat doi tineri de 27 respectiv 28 de ani, care au condus cele doua autoturisme implicate in accidentul rutier.
Acestia au fost testati cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ in cazul tanarului de 28 de ani din Tautii Magheraus, iar in cazul tanarului de 27 de ani din Oarta de Sus aparatul etilotest a indicat valoarea de 1,54 ml/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Centrul Medical de Permanenta Farcasa unde i s-au recoltat mostre biologice de sange in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
In urma verificarilor specifice efectuate politistii au constatat ca tanarul care se afla sub influenta bauturilor alcoolice, avea dreptul de a conduce suspendat.
Fata de acesta s-a luat masura retinerii pentru 24 ore, fiind depus in Centrul de Retinere si Arest Preventiv din cadrul IPJ Maramures.
In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducerea unui vehicul cu permisul de conducere suspendat si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

A crezut ca poate fugi de politisti dar s-a inselat

Azi noapte, in jurul orei 01.00, politistii din Sighetu Marmatiei au fost sesizati cu privire la faptul ca pe strada Unirii din oras se tulbura ordinea si linistea publica prin faptul ca dintr-un autoturism se asculta muzica la o intensitate ridicata
La fata locului a fost identificat autoturismul in cauza, care s-a pus in miscare la vederea autospecialei de politie.
S-a procedat la urmarirea autoturismului,folosindu-se semnale luminoase si sonore,dar conducatorul acestuia nu a oprit.
La scurt timp politistii au oprit autoturismul, iar la volan a fost identificat un barbat de 53 de ani din municipiu. Intrucat acesta emana halena alcoolica, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,06 mg/alcool pur in aerul expirat
Barbatul a fost condus la spitalul din Sighetu Marmatiei unde i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.
In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

Articolul RUTIERE: Tanar din Tautii Magheraus, beat si fara permis, retinut dupa ce a facut accident apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Meteo Maramures: Vreme apropiata de normalul perioadei, fara canicula si cu unele episoade cu ploi, in perioada urmatoare. Vezi estimarile pe doua saptamani
Citeste
IDENTIFICAT DE POLItISTI: A furat bani dintr-o biserica din Seini
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.