RUTIERE: Sase maramureseni s-au ales cu dosare penale pentru ca s-au urcat bauti la volan sau fara permis de conducere

In acest weekend, politistii au depistat patru barbati care au condus sub influenta bauturilor alcoolice, rezultatele testarilor cu aparatul etilotest fiind intre 0,43 si 0,82 mg/l alcool pur in aer expirat.

Totodata, politistii din cadrul Sectiei 2 Politie Rurala Bogdan Voda au identificat pe raza localitatii Sieu un tanar de 25 de ani din Rozavlea, iar in urma verificarilor efectuate au constatat ca tanarul nu detine permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Azi noapte,la ora 00.20, politistii din cadrul Politiei orasului Viseu de Sus au depistat in trafic in zona numita ,,La Rascruci", un autoturism condus de un tanar de 20 de ani din Moisei. In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca autoturismul nu beneficiaza de asigurarea obligatorie, numerele de inmatriculare aplicate pe autoturism sunt false, iar tanarul figureaza cu permisul de conducere retinut, ca urmarea savarsirii unor infractiuni la regimul rutier.
In toate cazurile au fost intocmite dosare penale sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducerea unui autovehicul fara a detine permis de conducere, de conducere a unui vehicul cu numar fals si de conducere a unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice.

Politistii au actionat in weekend pe drumurile publice din judet

In cursul zilelor din weekend-ul care tocmai s-a incheiat, politistii maramureseni au actionat pe drumurile publice pentru depistarea conducatorilor auto care nu respecta limita de viteza, a celor care conduc sub influenta alcoolului precum si verificarea tehnica a vehiculelor aflate in traficul rutier, impreuna cu reprezentantii RAR Maramures.
Politistii au sanctionat participantii la trafic care nu au respectat regulile de circulatie pe drumurile publice.
Asadar, s-au aplicat 130 de sanctiuni contraventionale in valoare de peste 60.000 de lei. Ca masura complementara s-a dispus retinerea a 19 permise de conducere, majoritatea retinute pentru depasirea vitezei regulamentare si a opt certificate de inmatriculare.
o

Articolul RUTIERE: Sase maramureseni s-au ales cu dosare penale pentru ca s-au urcat bauti la volan sau fara permis de conducere apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Effortless Systems Of romance tale – A Background
Citeste
INCENDII STUPIDE IN BAIA MARE – Tigari aprinse aruncate in cosul de gunoi sau tigai uitate pe aragaz
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.