RUTIERE: Neregulile privind starea tehnica sanctionate de politistii din Dumbravita

Ieri, 29 iunie, politistii din cadrul Politiei Postului de Politie comunal Dumbravita au organizat si desfasurat o actiune impreuna cu reprezentanti ai R.A.R. Maramures, pe linie de stare tehnica si pentru depistarea altor abateri la regimul circulatiei rutiere.
In cadrul actiunii politistii au verificat 31 de autovehicule, iar pentru neregulile constatate au aplicat 12 sanctiuni in valoare de 4.465 de lei.
Ca masura complementara s-a dispus retinerea a sase certificate de inmatriculare si ridicarea unui set de placute de inmatriculare.

Ieri, 29 iunie, politistii maramureseni au identificat trei persoane care au comis infractiuni la regimul rutier.

SACEL - In jurul orei 18.00, politistii rutieri din Sacel, impreuna cu cei din Salistea de Sus, au oprit pentru verificari o autoutilitara, care circula din directia comunei Sacel catre Dealu Stefanitei, judetul Bistrita Nasaud.
In urma verificarilor efectuate politistii au identificat soferul ca fiind un barbat de 52 de ani din Bistrita Nasaud. Intrucat conducatorul auto emana halena alcoolica, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 1,03 mg/l alcool pur in aerul expirat, fiind condus la Centrul de Permanenta Dragomiresti unde i s-au recoltat mostre biologice in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. In urma verificarilor efectuate de politisti, a rezultat faptul ca barbatul figureaza cu permisul de conducere ANULAT. De asemenea, autoutilitara condusa de acesta nu are inspectia tehnica si nici asigurare auto obligatorie valabile.
In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante, conducerea unui vehicul fara permis de conducere si conducerea unui vehicul neinmatriculat

SEINI - La ora 20.30, in timp ce au efectuat controlul traficului rutier pe DJ 109i, politistii au oprit pentru control un autoturism care circula pe strada Mihai Viteazu, din orasul Seini.
La volanul acesteia a fost identificat un barbat de 46 de ani din localitate.
Intrucat barbatul emana halena alcoolica politistii l-au testat cu aparatul etilotest, iar testul a indicat o alcoolemie de 0,95 mg/l, alcool pur in aerul expirat. Conducatorul auto a fost condus ulterior la Centrul Medical de Permanenta din Seini, unde i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.
In cauza politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice sau a altor substante.

VISEU DE SUS - In jurul orei 19.30, politistii au oprit pentru verificari un autoturism care era condus pe DN 18 in comuna Moisei.
Politistii au identificat la volanul acestuia o tanara de 21 de ani, din Moisei.
In urma verificarilor efectuate politistii au constatat ca tanara nu detine permis de conducere valabil si nici asigurare auto RCA obligatorie valabila.
In cauza s-a intocmit dosar penal, iar politistii continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui vehicul fara a poseda permis de conducere.

Condamnat la inchisoare pentru comiterea infractiunii de conducerea unui vehicul neinmatriculat, depus dupa gratii.

Ieri, 29 iunie, politistii au pus in aplicare un mandat de executare a pedepsei inchisorii emis de Judecatoria Dragomiresti. Politistii au identificat si incarcerat un tanar de 31 de ani, din comuna Ieud, condamnat la pedeapsa de 1 an, 11 luni si 10 zile inchisoare cu executare, pentru savarsirea infractiunii de punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat.
Tanarul a fost depus in penitenciar in vederea executarii pedepsei.

Articolul RUTIERE: Neregulile privind starea tehnica sanctionate de politistii din Dumbravita apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

La ISU Maramures, 10 cadre militare au trecut in rezerva (GALERIE FOTO)
Citeste
FOTO, VIDEO EXCLUSIV: A vrut sa invete sa conduca motocicleta, dar a ajuns in stare grava la spital (actualizare)
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.