RUTIERE IN WEEKEND: Coliziune intre doua masini la Ulmeni, sapte infractiuni: patru pentru alcool la volan si trei de conducere fara permis

Duminica dimineata, in jurul orei 10.15, politistii din Ulmeni au fost sesizati despre faptul ca pe strada Dr. Florian C. Ulmeanu din oras a avut loc un eveniment rutier soldat cu ranirea unei persoane. La fata locului politistii au identificat un barbat in varsta de 40 de ani din Chelinta, care pe o portiune de drum in aliniament, a parasit partea carosabila si a intrat in coliziune cu un autotursim parcat pe acostamentul din dreptul unui imobilul, pe partea dreapta a directiei de mers.
In urma accidentului, barbatul a fost transportat de un echipaj SMURD la Spitalul Judetean Baia Mare, unde a ramas internat pentru acordarea de ingrijiri medicale de specialitate. Conducatorul auto nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest, fiindu-i recoltata o proba biologica de sange.

Infractiuni rutiere de weekend

In perioada 20-22 noiembrie a.c., politistii maramureseni aflati la datorie pentru supravegherea traficului rutier pe drumurile judetene, au constatat sapte infractiuni rutiere: patru de conducere sub influenta bauturilor alcoolice si trei de conducere fara permis.

Vineri, 20 noiembrie, un baimarean in varsta de 33 de ani si-a condus autoturismul pe strada Gheorghe Sincai, prin fata sediului Biroului Rutier Baia Mare, desi se afla sub influenta bauturilor alcoolice. Politistii l-au depistat si l-au testat, rezultat fiind de 0.91 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Tot vineri, un sighetean in varsta de 57 de ani a fost depistat conducand un auto pe strada Unirii din municipiu, avand o alcoolemie de 0,70 mg/L alcool pur in aerul expirat, la testarea cu aparatul etilotest.

Sambata, 21 noiembrie, un echipaj de politie din cadrul Sectiei 5 Politie Rurala Ocna Sugatag se deplasa pe D.C. Pietris din localitatea Barsana, cand a observat ca autoturismul care circula in fata sa a intrat in coliziune cu un stalp de la reteaua electrica. Tanarul de 27 de ani aflat la volan nu a suferit leziuni dar a fost testat de politisti care au stabilit ca avea 1,25 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Si la Vima Mica un conducator auto aflat sub influenta bauturilor alcoolice a dat peste un echipaj de politie. S-a intamplat tot sambata, la datorie fiind politistii Sectiei 7 Suciu de Sus. Acestia au oprit pentru control autoturismul intrucat circula haotic, respectiv in zig-zag din sens opus. La volan a fost identificat un barbat de 39 de ani care nu detinea nici permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule si avea si 0,95 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Toti barbatii au fost condusi la spitale unde le-au fost recoltate probe biologice in vederea stabilirii concentratiei de alcool din sange.

Restul infractiunilor de conducere fara permis au fost constatate sambata noaptea de politistii din Moisei si de cei din Grosi. Cu dosare penale s-au ales doi tineri: unul in varsta de 18 ani din Sindresti si altul in varsta de 21 de ani din Moisei.

Articolul RUTIERE IN WEEKEND: Coliziune intre doua masini la Ulmeni, sapte infractiuni: patru pentru alcool la volan si trei de conducere fara permis apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Maramuresean incarcerat pentru tentativa la infractiunea de omor
Citeste
POLITIA LOCALA, IN PATRULARE – Un baimarean a fost prins aruncand deseuri provenite din constructii, intr-o pubela
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.