RUTIERE IN WEEKEND: Accident rutier cu trei raniti la Sighetu Marmatiei, mai multe infractiuni (FOTO)

Vineri, la ora 18:00, politistii din Sighetu Marmatiei au fost sesizati cu privire la faptul ca pe strada Lazu Baciului din municipiu a avut loc un accident rutier in care au fost implicate trei autovehicule.
Politistii au constatat ca accidentul s-a produs pe fondul nerespectarii distantei regulamentare.
In urma accidentului rutier a rezultat vatamarea corporala a trei persoane cu varste cuprinse intre 41 si 64 de ani, care au fost transportate la spital pentru investigatii medicale.
Conducatorii auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero.
In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

Actiune pentru respectarea normelor de circulatie pe drumurile publice si controlul starii tehnice a autovehiculelor

La finalul saptamanii trecute, politistii din Borsa, Ulmeni si cei din Tautii Magheraus, impreuna cu reprezentanti ai R.A.R. Maramures, au desfasurat o noua actiune pe linia controlului starii autovehiculelor, respectarii normelor de circulatie pe drumurile publice si identificarea conducatorilor de autovehicule care circula sub influenta bauturilor alcoolice.

Politistii au oprit pentru verificari peste 100 de autovehicule, iar in urma neregulilor constatate au aplicat 38 de sanctiuni contraventionale in valoare totala de peste 15.000 de lei.
Ca masura complementara politistii au dispus masura retinerii a sapte certificate de inmatriculare si trei permise de conducere.

Infractiuni rutiere

In weekend-ul care tocmai s-a incheiat, politistii rutieri maramureseni au depistat pe drumurile publice din judet 13 barbati si o femeie care au condus sub influenta bauturilor alcoolice sau fara a detine permis de conducere. Rezultatele testarilor cu aparatele etilotest a indicat valori cuprinse intre 0,50 si 1,07 mg/l alcool pur in aerul expirat.
In toate cazurile au fost intocmite dosare penale sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice si conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

Articolul RUTIERE IN WEEKEND: Accident rutier cu trei raniti la Sighetu Marmatiei, mai multe infractiuni (FOTO) apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Actiune de combatere a faptelor ilegale din domeniul silvic
Citeste
Ateliere de lucru gratuite la Muzeul Satului Maramuresean din Sighetu Marmatiei
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.