RUTIERE IN JUDEt: Accidente rutiere la Feresti si pe Dura

Un accident a fost provocat azi-dimineata, in jurul orei 4.40, in localitatea Feresti de catre un tanar de 18 ani din comuna Calinesti.

La fata locului politistii au constatat faptul ca in timp ce se deplasa pe DJ186B cu un moped, din directia Calinesti catre localitatea Giulesti, nu a adaptat viteza corespunzatoare la conditiile de drum si a intrat in derapaj parasind partea carosabila, intrand pe contrasens si oprindu-se intr-un cap de pod.

In urma verificarilor politistii au constatat faptul ca tanarul nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul nu este inmatriculat.
Tanarul a fost transportat la spital in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

Conducatorul mopedului nu a putut fi testat cu aparatul etilotest din cauza leziunilor suferite, insa i s-au recoltat probe biologice in vederea stabilirii alcoolemia.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa, conducerea unui vehicul fara permis de conducere si punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat.

****

Un alt eveniment rutier s-a produs aseara, pe Dura, accident fara victime, doar cu pagube materiale. Din cauza neatentiei, un sofer a parasit partea carosabila si s-a izbit de un cap de pod.

****

Ieri, 24 septembrie, politistii au desfasurat o actiune pentru cresterea gradului de disciplina rutiera.
In cele sase ore de activitati specifice, politistii din cadrul Formatiunii Rutiere Viseu de Sus, impreuna cu politisti din cadrul Formatiunii de Ordine Publica si Serviciul Rutier Maramures, au verificat 35 de autovehicule, iar pentru neregulile constatate au aplicat 29 de sanctiuni contraventionale.
Valoarea totala a amenzilor a fost de aproape 14.000 de lei.
Ca masura complementara s-a dispus confiscarea a 5 mc material lemnos, esenta fag.

Articolul RUTIERE IN JUDEt: Accidente rutiere la Feresti si pe Dura apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Coronavirus, 25 septembrie 2020: S-a ajuns la un total de 1.906 cazuri in Maramures de la inceputul pandemiei (25 noi). In tara, 1.629 infectari intr-o singura zi
Citeste
AGRESIUNE IN FAMILIE: Doi maramureseni s-au ales cu ordine de protectie provizorii
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.