RUTIERE: Doi maramureseni, cercetati pentru conducerea unui vehicul fara permis

Ieri, la ora 11.20, politistii Sectiei 4 Leordina in timp ce efectuau activitati de supraveghere si control trafic rutier, in comuna Poienile de sub Munte, au oprit un autoturism pentru control.

La volanul autoturismului politistii au identificat un tanar de 21 de ani din comuna, iar in urma verificarilor, politistii au constatat faptul ca nu detine permis de conducere.

Totodata, aseara in jurul orei 20.00, politistii din Baia Mare au oprit strada Barajului, un autoturism pentru verificari.

Politistii au identificat conducatorul auto ca fiind un barbat din Baia Mare, iar in urma verificarilor au constatat faptul ca acesta nu detine permis de conducere si ca autoturismul condus are aplicate placute de inmatriculare false.

Ambii conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero.
In ambele cauze se efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de conducere a unui vehicul fara permis de conducere, iar in cel ce-al doilea caz se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de punere in circulatie a unui vehicul neinmatriculat.

Articolul RUTIERE: Doi maramureseni, cercetati pentru conducerea unui vehicul fara permis apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Traseism masiv la USRPLUS: 19 racolari de candidati in plina campanie electorala
Citeste
25 cazuri pozitive in Maramures, total 1.416 de infectati cu Covid-19
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.