RUTIERE: Conducere fara permis la Catalina, dosare penale pentru doi barbati implicati intr-un accident rutier la Berchezoaia

Ieri, politistii sectiei 1 Grosi au oprit pentru control un autoturism care circula pe DJ 182 B in localitatea Catalina, dinspre Baia Mare inspre Sacalaseni.
In urma verificarilor politistii au constatat ca tanarul de 26 de ani care se afla la volanul autoturismului, nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere a unui vehicul fara permis de conducere.

*****

Ieri, 01 septembrie, in jurul orei 12.00, politistii din Somcuta Mare au intervenit la un accident rutier produs pe raza localitatii Berchezoia.
La fata locului politistii au constatat faptul ca un barbat de 45 de ani a condus un moped, pe str. Principala, fara ca acesta sa aiba montate numere de inmatriculare.
La un moment dat s-a dezechilibrat si s-a izbit de o remorca confectionata artizanal, care era tractata de un tractor de asemenea neinmatriculate si neinregistrate. Acesta era condus de catre un barbat de 69 de ani.

In urma impactului conducatorul mopedului a suferit leziuni corporale si a fost transportat la spital, unde a ramas internat pentru acordarea de ingrijiri medicale. Acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest, fiindu-i recoltata o mostra de sange in vederea stabilirii alcoolemiei, iar conducatorul tractorului a fost testat rezultatul fiind zero.
In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunilor de vatamare corporala din culpa si conducerea unui vehicul neinmatriculat.

Articolul RUTIERE: Conducere fara permis la Catalina, dosare penale pentru doi barbati implicati intr-un accident rutier la Berchezoaia apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

O noua informare meteo de instabilitate atmosferica in Maramures
Citeste
CORONAVIRUS, SITUAtIA IN MARAMURES: Trei decese, 26 cazuri noi
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.