RUTIERE: Accidente pe DN18B si Seini. Trei persoane au ajuns la spital

Ieri, 26 martie, la ora 15.40, Serviciul Rutier Maramures a intervenit la un accident rutier produs pe D.N. 18B (foto).
Din primele verificari efectuate, s-a constatat faptul ca o femeie de 68 de ani din Baia Mare, aflata la volanul unui autoturism intre localitatile Carbunari si Grosi, iar inainte de intrarea in localitatea Grosi, a intrat in coliziune cu un alt autoturism, condus de un barbat de 46 de ani din Damacuseni.
In urma impactului a rezultat vatamarea corporala a celor doi conducatori auto, care au fost transportati la Spitalul din Baia Mare pentru investigatii medicale.
Conducatorii auto au fost testati cu aparatul eilotest, rezultatele fiind zero.
In cauza, se efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de vatamare corporala din culpa.


Ieri dimineata, la ora 06.42, politistii din Seini au fost sesizati prin apel 112 despre faptul ca, pe strada Mihai Eminescu din oras, a avut loc un accident rutier.
La fata locului, politistii au constatat faptul ca un tanar de 20 de ani din Seini, in timp ce conducea un autoturism pe strada Mihai Eminescu, a parasit sensul sau de mers si a lovit cu roata din stanga fata bordura din beton a unui podet, care face accesul spre strada Morii. Ulterior, s-a rasturnat cu autoturismul, oprindu-se in dreptul unui imobil pe acostament si banda de mers in directia Seini – Viile Apei.
Conducatorul auto a suferit vatamari corporale, motiv pentru care a fost transportat la Spitalul din Baia Mare, in vederea acordarii de ingrijiri medicale. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,75 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Barbatul a ramas internat sub supraveghere medicala.
In cauza, se efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunilor de vatamare corporala din culpa si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

Jurnalista Narcisa Iorga: „Bai, Bode, nu ti-ai dat inca demisia?”
Citeste
EXCLUSIV SURSE: "Pistol mitraliera Kalasnikov fara discutie". Posesorii de arme din zona au venit cu pustile la control. Anchetatorii sustin ca au un cerc de suspecti, nicio persoana retinuta (video)
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.