RUTIERE: Accidente cu victime la Suciu de Sus si Baia Mare

Azi noapte, in jurul orei 04.10, politistii Sectiei 7 Politie Rurala Suciu de Sus au fost sesizati prin SNUAU 112 ca pe D.C.32 in localitatea Ciocotis, a avut loc un accident rutier soldat cu ranirea unor persoane.
Verificarile politistilor au relevat ca un tanar de 20 de ani, care conducea un autoturism, a pierdut controlul volanului, a parasit partea carosabila si a acrosat un stalp de electricitate si gardul unui imobil.
In urma impactului, conducatorul auto si un pasager, tanar de 27 de ani, au suferit leziuni corporale si au fost transportati la spital. Soferului i-au fost recoltate probe de sange pentru a se stabili daca se afla sub influenta alcoolului.

Tot ieri, un barbat de 62 de ani care conducea un autoturism pe strada Petru Rares din municipiul Baia Mare, a surprins si accidentat o tanara de 14 ani din Baia Mare, care s-a angajat in traversarea strazii fara sa se asigure.
In urma accidentului, minora a suferit leziuni si a fost transportata la spital pentru ingrijiri medicale, unde a ramas internata. Conducatorul auto a fost testat de catre politisti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.

In ambele cazuri se continua cercetarile.

Doua dosare penale pentru infractiuni rutiere

Ieri, 19 mai, politistii din Borsa au oprit in trafic un autoturism pentru verificari. Politistii au identificat soferul ca fiind un barbat de 48 de ani din judetul Suceava, iar in urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca placutele de inmatriculare cu numere provizorii care erau aplicate pe autovehicul aveau valabilitatea expirata. Conducatorul auto a fost testat de catre politisti cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,00 mg/l alcool pur in aerul expirat. In cauza cercetarile continua sub aspectul savarsirii infractiunii de Punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat.

Tot ieri, in jurul orei 13.10, politistii Politiei orasului Salistea de Sus au oprit pentru control pe D.J. 186 pe raza orasului Salistea de Sus un autoturism pe care erau aplicate placute cu numere provizorii.
Politistii au identificat conducatorul auto ca fiind un tanar de 24 de ani din Salistea de Sus, iar in urma verificarilor acestia au constatat ca numerele provizorii au valabilitatea expirata si tanarul nu detine permis de conducere romanesc pentru nicio categorie de vehicul.
In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul comiterii de infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice.

Articolul RUTIERE: Accidente cu victime la Suciu de Sus si Baia Mare apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

STARE DE ALERTA: Nelu Tataru a aprobat Ordinul privind instituirea obligativitatii purtarii mastii de protectie
Citeste
FURTURI: Tanar din Rona de Sus prins in flagrant in timp ce transporta andezit exploatat ilegal, barbat din Poienile de Sub Munte cercetat pentru taiere ilegala de arbori
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.