RUTIERE: Accident rutier la Viseu de Sus, dosare penale pentru ca au condus autovehicule fiind sub influenta bauturilor alcoolice, 29 de permise de conducere retinute

Sambata, in jurul orei 12.00, politistii din Viseu de Sus au fost sesizati prin SNUAU 112 cu privire la un accident rutier produs pe DN 18, strada Randunelelor, din localitate.
La fata locului politistii au constatat ca un barbat de 50 de ani, din Bucuresti, a condus o motocicleta, iar la trecerea la nivel cu o cale ferata, pe drum in curba, pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum, a intrat pe sensul opus de mers, unde a acrosat in partea stanga fata un autoturism condus de catre un barbat de 51 de ani, din Moisei.
In urma impactului a rezultat vatamarea corporala a conducatorului motocicletei, care a fost transportat de un echipaj medical la Spitalul Viseu de Sus in vederea acordarii de ingrijiri medicale.
Ambii conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero in cazul soferului autoturismului si de 0,62 mg/l alcool pur in aerul expirat in cazul conducatorului motocicletei.
In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa si conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

Politistii Serviciului Rutier Maramures in actiune

In acest week-end, politistii Serviciului Rutier Maramures au organizat actiuni pe linia combaterii excesului de viteza pe D.N. 1C si D.N. 18.
Pentru neregulile constatate, in cadrul actiunilor politistii au aplicat 123 de sanctiuni, din care 100 pentru depasirea vitezei regulamentare. Valoarea totala a amenzilor a fost de peste 89.000 de lei.
Ca masura complementara s-a dispus masura retinerii a 29 de permise de conducere, din care 24 pentru depasirea vitezei legale si a unui certificat de inmatriculare pentru lipsa I.T.P.

Patru dosare penale pentru barbati care au condus autovehicule fiind sub influenta bauturilor alcoolice

In week-end-ul care tocmai s-a incheiat, politistii rutieri maramureseni au depistat pe drumurile publice judetene patru barbati care au condus fiind sub influenta alcoolului. Rezultatele testarilor au aparatele etilotest a indicat, in cazul acestora, valori intre 0,44 si 0,88 alcool pur in aerul expirat.
In toate cazurile au fost intocmite dosare penale sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere a unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice.

Articolul RUTIERE: Accident rutier la Viseu de Sus, dosare penale pentru ca au condus autovehicule fiind sub influenta bauturilor alcoolice, 29 de permise de conducere retinute apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

FOTO: Accident rutier pe strada Fabricii din Baia Mare
Citeste
VIOLENtA IN FAMILIE: Cinci noi ordine de protectie emise de politistii maramureseni
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.