RUTIERE: Accident, lovire si refuz de prelevarea mostrelor biologice de sange in Sacel, actiuni ale politistilor din Baia Sprie, pentru prevenirea accidentelor

Aseara, 24 septembrie, la ora 20.31, politistii din Salistea de Sus au fost sesizati de catre un barbat, prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul ca ar fi fost agresat fizic de catre un conducator auto care a intrat cu autoturismul intr-un gard de pe Ulita Militarilor, din comuna Sacel.

Deplasati la fata locului, politistii au stabilit faptul ca in momentul producerii accidentului rutier, la volan s-ar fi aflat un barbat de 45 de ani din Sacel, care, pe fondul unor discutii in contradictoriu cu apelantul, l-ar fi lovit cu palma peste fata. Conducatorului auto i-a fost solicitata testarea cu aparatul etilotest, insa acesta a refuzat. Acesta a fost condus la Centrul de Permanenta Dragomiresti pentru prelevarea de mostre biologice de sange in vederea determinarii alcoolemiei, unde, in prezenta personalului medical de garda a refuzat sa se supuna prelevarii de mostre biologice de sange.

In cauza, politistii efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice si lovirea sau alte violente.

Actiunile politistilor din Baia Sprie

In perioada 18-24 septembrie 2023, politistii din Baia Sprie au desfasurat mai multe actiuni rutiere pentru prevenirea accidentelor rutiere si pentru depistarea conducatorilor auto care nu respecta legislatia rutiera.

Pe parcursul actiunilor, politistii au oprit pentru control 160 de autovehicule si au legitimat aproape 200 de persoane.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 61 de sanctiuni contraventionale in valoare totala de 21.045 de lei. Ca masura complementara s-a dispus retinerea a 4 permise de conducere, a 5 certificate de inmatriculare si a 3 seturi de placute cu numere de inmatriculare.

EXCLUSIV: Accident de munca pe santierul de la noul Terminal al Aeroportului International Maramures
Citeste
Accident rutier, lovire si refuz de prelevarea mostrelor biologice de sange la Sacel
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.