RUTIERE: A condus un autoturism neinmatriculat fiind sub influenta bauturilor alcoolice si fara sa detina permis de conducere

Ieri, 17 iunie, politistii din Seini, in timp ce se aflau in serviciul de patrulare, au observat un autoturism care circula pe strada Valea Rodinii, din localitatea Sabisa, care nu avea montata placuta cu numarul de inmatriculare in partea din spate.
Politistii au procedat la oprirea regulamentara a autoturismului, folosind semnalele acustice si luminoase regulamentare, insa conducatorul auto a marit viteza de deplasare. La aproximativ un kilometru distanta, autoturismul a fost oprit, iar politistii au imobilizat prin incatusare barbatul de 62 de ani aflat la volan.
Intrucat barbatul emana halena alcoolica, politistii i-au solicitat sa se supuna testarii cu aparatul etilotest, dar acesta a refuzat, motiv pentru care a fost condus la Centrul Medical de Permanenta Seini, unde i-au fost recoltate probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei din sange.
In urma verificarilor, politistii au constatat ca barbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul pe care acesta l-a condus este neinmatriculat.
In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducere a unui vehiul fara a poseda permis de conducere, conducerea unui vehicul neinmatriculat, si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

Arestat preventiv pentru conducere fara permis si furt in scop de folosinta

Tanarul agresiv depistat conducand duminica, 14 iunie, fara a detine permis de conducere a fost arestat preventiv de politisti pentru 30 de zile.
In urma activitatilor informativ – operative si de cercetare, efectuate de politistii Biroului de Investigatii Criminale si Biroului Rutier Baia Mare, s-a stabilit ca tanarul a sustras cheile autoturismului pe care l-a condus si cu care a provocat un accident rutier cu pagube materiale.
Fata de acesta a fost emis mandatul de arestare preventiva pentru 30 de zile pentru savarsirea infractiunilor de furt in scop de folosinta si conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

Doi sigheteni condamnati pentru furt calificat respectiv pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante

Ieri, 17 iunie, Judecatoria Sighetu Marmatiei a emis doua mandate de executare a pedepsei cu inchisoarea pe numele a doi barbati din municipiu.
Este vorba despre un barbat de 52 de ani, condamnat la 8 luni inchisoare pentru savarsirea infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante si despre un tanar de 20 de ani, condamnat la 2 ani de inchisoare, pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.
Acestia au fost depusi de politisti la Penitenciarul Baia Mare.

Tautii Magheraus - Actiune privind starea tehnica a autovehiculelor

Pe parcursul zilelor de 16-17 iunie a.c., politistii din Tautii Magheraus au desfasurat o actiune, impreuna cu reprezentanti ai Registrului Auto Roman pe linie rutiera privind verificarea starii tehnice a autovehiculelor care circula pe drumurile publice.
In urma neregulilor constatate de politisti, au fost aplicate 39 de amenzi in valoare de aproximativ 14.500 de lei, iar ca masura complementara s-a dispus retinerea a 12 certificate de inmatriculare si a doua seturi de placute de inmatriculare.

Articolul RUTIERE: A condus un autoturism neinmatriculat fiind sub influenta bauturilor alcoolice si fara sa detina permis de conducere apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Vizite pastorale facute de PS Iustin in Protopopiatele Satu Mare si Carei (GALERIE FOTO)
Citeste
BILANt INUNDAtII: Pagube pe 67 hectare de teren arabil, 24 de godspodarii inundate, masina avariata, 33 de animale inecate (FOTO)
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.