Rupt de beat la volan, a derapat si a accidentat o masina parcata

ACCIDENTE IN BAIA MARE Un accident rutier a avut loc ieri la Baia Mare, pe strada Victoriei, la ora 16.00. Conducatorul unui autoturism nu a adaptat viteza la conditiile de drum, a pierdut controlul directiei si a intrat in coliziune cu un autoturism parcat regulamentar pe partea dreapta a drumului.

La testarea cu aparatul etilotest s-a constatat ca acesta se afla sub influenta bauturilor alcoolice, rezultatul fiind de 0,86 mg/l alcool pur in aerul expirat. Barbatul in varsta de 35 de ani, din localitatea Nistru, a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice in vederea stabilirii alcoolemiei. In cauza s-a intocmit dosar penal.

Ieri, 14 ianuarie, la ora 11.30, la Baia Mare, o persoana a fost ranita usor in timp ce se deplasa cu un mijloc de transport in comun pe raza municipiului. Soferul autobusului care circula pe bulevardul Republicii, a actionat frana pentru a opri, moment in care o pasagera aflata pe culoar s-a dezechilibrat si a cazut.

Femeia de 30 de ani s-a prezentat la spital unde i-au fost acordate ingrijiri medicale si nu a necesitat internarea. Conducatorul autobusului nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

 

Informatii furnizate de IPJ Maramures

video
Citeste
Trei scoli din Maramures si o gradinita din Baia Mare isi suspenda cursurile
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.