Romii de pe pirita s-au relocat pe strada marasesti

Doar cateva zile au trecut dupa ce ieri si alaltaieri , autoritatile locale din Baia Mare au luat la puricat zona Pirita de la marginea orasului.


Au fost verificate documentele de identitate ale persoanelor care locuiesc acolo, dar si constructiile ilegale care au aparut in zona respectiva in ultima perioada. Acest lucru s-a intamplat joi. Vineri, insa, a urmat marea demolare a cocioabelor ridicate ilegal.

La actiune au participat reprezentantii Directiei de Asistenta Sociala din cadrul Primariei Baia Mare, in colaborare cu Politia, Politia Locala si Jandarmeria Maramures.

Si cum la romani orice MINUNE tine doar TREI ZILE, iata ca in Baia Mare "regula" a fost incalcata: MINUNEA A TINUT O SINGURA ZI.

Mai grav este faptul ca ocupantii cocioabelor s-au RELOCAT SINGURI. Si nu oriunde, ci tocmai pe strada Marasesti din Baia Mare. Au venit culmea cu autoturismele si au inceput sa descarce tot felul de paturi, scaune si alte bunuri ce le aveau adunate prin cocioabele ridicate ilegal pe Pirita. Nu va trece mult vreme ca am putea vedea in zona pana si corturi.

Disperarea oamenilor din zona este imensa. Asta deoarece zona a devenit un adevarat focar de infectie, dupa ce baimarenii isi arunca din masini gunoaiele acolo.

Preluare baiamare24.ro

Castigatorii unui concurs la care s-a pus accent pe eticheta
Citeste
Interviu cu Preasfintitul Iustin despre Monahul Nicolae Delarohia. Ce il face pe Nicolae Steinhardt un model pentru tinerii de astazi?
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.