REVOLTATOR: Un satmarean s-a spanzurat dupa ce si-a violat luni la rand fiica de 12 ani. Procurorii l-au lasat liber


Caz revoltator in zona Tasnadului, mai exact in satul Becheni. Un individ, in varsta de circa 54 de ani, si-a violat fiica in varsta de 12 ani. Acesta a profitat de faptul ca mama micutei este plecata la munca in strainatate, asa ca luni la rand a profitat de biata fetita, conform informatiilor PresaSM.

Individul a fost prins de catre politisti, iar probele impotriva individului au fost cat se poate de clare, pe corpul victimei fiind gasite urme biologice apartinand agresorului.

Dupa ce a fost dus in fata procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Carei, acesta a decis sa nu mearga in fata judecatorului de drepturi si libertati cu propunere de arestare preventiva, in pofida probelor concludente.

Ajuns acasa, si confruntat cel mai probabil cu perspectiva de a fi condamnat si de a ajunge la inchisoare (acolo unde pedofilii au o viata foarte grea), agresorul a ales astazi sa isi incheie conturile cu viata, spanzurandu-se.

Politistii au ajuns la fata locului si au precizat ca nu sunt urme ca in cauza ar putea exista suspiciuni de omor.

Potrivit datelor PresaSM, individul si-ar fi violat fiica incepand cu luna august 2022!

Victima individului va avea nevoie de o perioada lunga de recuperare, existand riscul sa fie afectata pe viata. Oamenii legii se intreaba cum a fost posibil ca un astfel de individ sa comita asemenea fapte si nicio persoana din localitate sa nu stie, respectiv sa informeze organele abilitate.

Sursa presasm.ro

BMW X5 cautat de autoritatile din Cehia, gasit in Sighetu Marmatiei
Citeste
EXCLUSIV – IN SFARSIT: Dupa ce a furat masina dupa masina, Alexut, un pustan de 18 ani, a ajuns la racoare pentru urmatoarele 30 de zile
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.