RevoltAtor – bolidul lui gabriel oprea parcat aiurea la borSa

Astazi, 9 februarie 2019, la Borsa, are loc intalnirea Regionala Nord-Vest a Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei. La aceast eveniment participa si presedintele UNPR, Gabriel Oprea, fost ministru de interne.

Gabriel Oprea, a coborat din luxosul bolid astazi iar soferul acestuia a lasat pur si simplu masina pe trotuar. Pur si simplu nu i-a pasat nici ca pietonii nu mai pot trece prin zona Casei de Cultura din Borsa . Ei sunt nevoiti sa iasa pe partea carosabila a DN18.

Mai mult, de la jumatate de masina este pe un sens al DN18 si pune in pericol siguranta rutiera din zona. Oare politia locala sau politia rutiera din orasul de la poalele Pietrosului nu au vazut acest lucru. Pentru ca cititorii care ne-au trimis fotografiile sustin ca de aproape o ora traficul rutier in zona este ingreunat.

La sedinta din Borsa participa presedintii si secretarii generali ai formatiunii politice din judetele Maramures, Bistrita-Nasaud, Cluj-Napoca, Salaj, Satu Mare si Bihor.

Oamenii UNPR se vor intalni la Casa de Cultura a orasului Borsa, fiind programata pentru 15 minute o conferinta de presa. Cel mai probabil discutiile se vor axa pe strategia adoptata de UNPR pentru alegerile din acest an, respectiv la europarlamentare si prezidentialele din toamna. UNPR se pregateste si de alegerile locale de anul viitor, aici fiind batalia cea mai dificila.

Sa mai spunem si faptul ca fostul ministrul ministru de interne a fost implicat in scandalul mortii politistului Bogdan Gigina pe vremea cand detinea functia respectiva in Guvernul Romaniei.

Un sofer din Baia Mare a accidentat cu masina un pieton
Citeste
Cine va asigura conducerea snpr decus maramures in urmatorii trei ani
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.