REVELIONUL BAIMARENILOR: inca putin pana la cel mai asteptat eveniment al sfarsitului de an

IARNA BAIMAREANA 2019  Targul de Craciun, colindele lui Stefan Hrusca, Aurel Tamas, Stefan Banica si alte nume sonore ale muzicii romanesti care au urcat pe scena din Centrul Vechi al municipiului au contribuit la spiritul de Craciun care s-a resimtit in tot orasul. Unii dintre baimareni s-au delectat cu mancaruri alese, de sarbatoare, cu vin fiert si cu o plimbare cu uriasa roata din Centrul Istoric, altii si-au masurat "fortele" pe patinoar. Acum, au mai ramas doar cateva zile pana la cel mai asteptat eveniment al sfarsitului de an in Baia Mare.

31 DECEMBRIE 2019

Marti, 31 decembrie, de la ora 22:30, incepe oficial Revelionul Baimarenilor. Evenimentul va incepe in forta, primul artist care va urca pe scena din Centrul Istoric fiind unul cunoscut deja la nivel mondial dupa piesa pe care a lansat-o: Lost In Istanbul. Este vorba despre Brianna, o romanca din Constanta care a rupt top-urile internationale intr-un mod spectaculos.

De la ora 23:00, baimarenii vor avea parte de un act artistic aparte, interpretat de cantareata Lariss. Ultimul artist care va urca pe scena va fi DJ Andrei Ansary, un nume cu care baimarenii sunt deja familiari, acesta fiind prezent la mai multe evenimente in Baia Mare pe parcursul anilor.

La ora 00:00, in momentul intrarii in noul al, cerul orasului va fi luminat de un spectacol senzational de artificii care va dura minute intregi.

1 IANUARIE 2020

In prima zi din noul an, incepand cu ora 18:00, la Catedrala Sfinta Treime din oras va avea loc deja traditionalul concert de Anul Nou, oferit de Baia Mare Symphony Orchestra – Solisti: Renata Vari – soprana, Alexandra Lesiu – mezzosoprana, Hector Lopez – tenor, Dirijor: Cristian Sandu.

ActualMM

Unde vor fi amplasate aparatele radar sambata, 28 decembrie, pe drumurile din Maramures
Citeste
Japonia mentine deschisa o gara folosita doar de o eleva de liceu pentru care trenul si-a facut un program special
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.