Retro Maramures: Strada Gheorghe Sincai si insemnatatea zilei de 17 octombrie pentru Baia Mare. Ce s-a intamplat in Baia Mare si Sighetu Marmatiei acum 76 de ani (FOTO)

Putini maramureseni stiu faptul ca ziua de 17 octombrie are o importanta deosebita pentru municipiile Baia Mare si Sighetu Marmatiei. In urma cu exact 76 ani, la aceasta data, cele doua orase erau eliberat de sub ocupatia horthysta. In amintirea acestui moment istoric extrem de important, una din principalele strazi din Baia Mare a primit […]

Articolul Retro Maramures: Strada Gheorghe Sincai si insemnatatea zilei de 17 octombrie pentru Baia Mare. Ce s-a intamplat in Baia Mare si Sighetu Marmatiei acum 76 de ani (FOTO) apare prima data in DirectMM.

Portret de invingatoare: Baimareanca Cristina Miia va alerga la Stafeta Veterinarilor, pe distanta Baia Mare-Satu Mare. „Imi voi repeta: Sa te ridici si sa lupti in continuare...!”
Citeste
Coronavirus, 17 octombrie 2020: S-a ajuns la 140 decese in Maramures (inca 2)! In judet, in total, 2.944 cazuri de la inceput (51 noi). In tara, 3.952 infectari intr-o zi
Citeste
Articol preluat de pe directmm.ro. Citeste tot articolul aici.