Retea de hoti romani, anihilata de politistii din copenhaga

Adaugat in categoria National
retea-de-hoti-romani-anihilata-de-politistii-din-copenhaga.jpg

Sectia Speciala de Investigatie a politiei daneze din Copenhaga ii avea sub observatie pe romani de mai multe luni. Astazi dimineata a avut loc o operatiune speciala a politiei din Danemarca, pentru anihilarea unei retele de hoti romani care actiona pe teritoriul danez. Zeci de obiecte, electronice, scule electrice, biciclete de lux furate, impachetate si pregatite pentru a fi trimise cu autocarul spre Romania.

12 romani si un cetatean danez au fost arestati fie la locul de depozitare a obiectelor furate fie chiar la autocar. O persoana care lucra pe autocar a fost deasemenea retinuta.

"Autocarul trebuia sa vina la locatie si sa imbarce hotii care se aflau in curs de impachetare a obiectelor furate la locatia din Glostrup, Copenhaga. Aceasta operatiune speciala a politiei este rezultatul unui efort mai indelungat pentru a destructura o banda de infractori straini care, potrivit informatiilor TV2, trimiteau obiectele furate in Romania", a declarat un ofiter de politie danez.

competitii-sportive-dedicate-aniversarii-a-169-de-ani-de-la-infiintarea-jandarmeriei-romane.jpg competitii-sportive-dedicate-aniversarii-a-169-de-ani-de-la-infiintarea-jandarmeriei-romane-1.jpg
Competitii sportive dedicate aniversarii a 169 de ani de la infiintarea jandarmeriei romane
Citeste
cum-trece-ursul-autostrada-imagini-cu-primul-ecoduct-din-romania.jpg
Cum trece ursul autostrada. Imagini cu primul ecoduct din Romania
Citeste