Reprezentantii unui local ofera recompensa pentru identificarea celui care "rupe banii"

Pe paginile de socializare au fost publicate doua videoclipuri surprinse de camerele de supraveghere ale unui local din Sighetu Marmatiei. Acolo, un individ vrea sa cumpere un produs, oferind 100 lei. Pana sa primeasca restul individul reuseste sa "faca disparuta" bancnota de o suta de lei, vanzatoarea primind doar doi lei. Apoi dispare fara urma.

Administratorii localului anunta ca persoana care il va identifica pe suspect va primi cinci cafele gratuite.

Iata mesajul publicat:

"Fiti atenti la acest tip!! Furt!! MOST WANTED!!! RECOMPENSA!! Ne ajuti sa il gasim? Brisetto te rasplateste, primesti 5 latte gratis daca ne oferi numele individului. Ne spui in privat si noi ne ocupam de restul!

Vineri, 23 august, acest individ vine la Brisetto si vrea sa cumpere un produs care costa 12 lei. Acesta scoate 100 de lei din portofel, nu vrea sa ii inmaneze angajatei pentru ca vrea sa ii dea inca 2 lei. Gaseste in portofel un le, si mai cauta unul in buzunar, intre timp isi pune suta de lei inapoi si ii inmaneaza fetei 1 leu.

Acesta primeste rest, ea nu a realizat pe moment ce se intampla, insa isi dat seama ca a intalnit un escroc! Astazi am facut rost de acest filmulet si vrem sa il facem celebru.

Filmarea o sa fie inmanata departamentului de politie din Sighet".

A dat cu sticle in politisti, iar ei i-au dat catuse
Citeste
Tanar violent, retinut de politisti pentru 24 de ore
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.